Božićna krađa

Ukrao sam joj tijelo na badnju večer. Onako, samo na nekoliko sati. Kasnije sam joj ga vratio, s njezinim srcem u paketu.

Nisam to htio, ali sama je to tražila. Provocirala me i zavodila i morao sam popustiti. Seksali smo se do dugo u noć i mogu vam reći da je uživala. Dakako, uživao sam i ja, ali to je bilo sve. Nešto mi se kod nje nije svidjelo – je li to bila njezina primitivnost, grubost ili pak ravnodušnost dok me gledala svojim plavim očima – nisam znao.

Plakala je kada sam odlazio. Rekao sam joj da se ne planiram više vraćati.

Očito, htio sam je samo iskoristiti.

,,Zar ćeš me ostaviti samu na Božić?”

Nisam joj odgovorio, samo sam izašao iz njezinog stana i nazvao djevojku da joj čestitam blagdan. Oprostite, moram sada ići jer me upravo čeka i već dovikuje s vrata:

,,Gdje si, ljepotanu?”

Ukrao mi je srce na badnju večer. Onako, samo na nekoliko sati. Kasnije mi ga je vratio, s mojim tijelom u paketu.

Sama sam inicirala da vodimo ljubav. Provocirala sam ga i zavodila, a on je u početku bio hladan i gotovo bešćutan. Pomislila sam da je zauzet, ali nije mi o tomu ništa rekao. Nisam se time niti zamarala jer sam se kasnije, dok smo vodili ljubav, osjećala kao nikada do tada – tako voljeno i željeno. Sve mi se kod njega svidjelo – bio je bogat, obrazovan, nježan i nimalo ravnodušan na moje dodire.

Njegov odlazak bio mi je neočekivan i morala sam zaplakati. Rekao mi je da se ne planira više vraćati.

Očito, htio me samo iskoristiti.

Ostavio me tužnu i jadnu da se kupam u svojoj samoći na Božić. Nakon što je izašao iz mog stana, nazvala sam dečka da me dođe utješiti. Oprostite, moram sada ići jer me upravo čeka i već dovikuje s vrata:

,,Otvaraj ta vrata, kurvo!”